Selena Gomez American Vogue Debut // Steal Her Style

Tuesday, 21 March 2017

(Photo Credit: Vogue.com)
After a huge hiatus Selena Gomez came back stronger than ever landing a collaboration with Coach. You'd think that's it she can't exceed herself but come on, she's Selena Gomez. She can do whatever the hell she wants. She just debuted this amazing American Vogue cover which is oh-so amazing. Gomez looks so fresh and natural, not to mention the outfits which gave the whole shoot a total Spring vibe. I am so in love with this shoot.
But to tell you truth not only I like the shots but also Selena's street style. 
Let me show you how you can achieve these playful spring looks with more affordable items.

Starting with the photo above, Selena's wearing Jennifer Fischer hoop earrings, which are becoming more and more stylish. Just think back when Kendall Jenner wore a similar one at NYFW.

So if you want to go for hoop earrings I recommend checking out Zara's webshop, they have some unique one's.We just can't get enough of floral prints. Spring equals to floral pieces. This Balenciaga set is a little bit pricey but I am here to show you some dupes so you can easily get this look.
And of course they're Spring must-haves which you can read about here.
I fallen in love with this red Coach jacket. Red is a number one colour this season, don't worry I'll show you some bargains. This jacket is not only great because of it's colour but also the prints are huge spring trends. Embroidery and floral. This season you can't go wrong with jewellery, whether if it's rings or huge hoop earrings. You must have some of the mentioned above.

Egy hosszabb szünet után, visszatért Selena Gomez és erősebb, mint valaha. Ráadásul összehozott egy közös munkát a Coach márkával is, azt hinné az ember már nem nagyon tudná ezt felül múlni. De Ő Selena Gomez, neki mindent lehet. Most éppen az amerikai Vogue címlapján debütált egy lélegzetelállító tavaszi fotósorozattal. Gomez friss és természetes a fotókon, nem beszélve a csodás szettekről, amelyek tökéletesen meghozták a tavaszi hangulatot.
Én imádom a megjelent fotókat. Igazat megvallva, nemcsak a fotókat, de maga Selena Gomez stílusát is nagyra tartom. Engedjétek meg, hogy ebben a bejegyzésben segítsek elérni ezeket a játékos kis tavaszi szetteket, kicsit elérhetőbb árú termékekkel.
A fenti kollázsokon márkával ellátva láthatjátok az én ötleteim, mivel tudnátok kiváltani ezeket a termékeket.
Természetesen Magyarországon elérhető márkák között is találhatunk egyszerű, basic piros dzsekiket, a Mango kínálatában elég sokszor szerepel. A fülbevaló kérdést pedig az I AM és a SIX boltokban el tudjuk intézni, de olykor a Tally Weijlben is belefuthatunk pár karikafülbevalóba. Én például két éve ott szereztem be egy 3részes szettet, pár ezer forintért. De ajánlom a külföldi webshopok kínálatát is, elsőre talán elrettentő lehet a postaköltség, de ha barátnőkkel összefogtok és elosztjátok egymás közt, sokkal olcsóbban kijöttök.

Ti mit vállalnátok be? A piros mintás dzsekiket vagy maradtok a romantikus, tipikus tavaszi kisruháknál? Esetleg egy kicsit vagányabb stílust szeretnétek és a Topshop virágos blézerét)ehhez van nadrág is) választanátok? Írjátok meg nekem kommentben vagy az instagrammon.

No comments :

Post a Comment

Theme by: Pish and Posh Designs