Lovely K-Lips Lipkit Review


We are still obsessing over Kylie Cosmetics, right?! However it's a bit pricey especially when you have to order overseas.. so I rather buy some dupes than the Kylie lip glosses. That's how I found this amazing drug store dupe, called K Lips which are obviously named after Kylie's version of lip kits. It's by a polish brand called Lovely and I bought it from Rossmann here in Hungary.
So I bought the shade called Neutral Beauty which I thought would look so bomb on my lips, I don't know... maybe it's not that bad. But I'm not blown away by how it looks on me. Anyway, the shade is a lovely brownish colour which is absolutely amazing and the perfect nude colour. 

It comes in 5 shades but I hope they will release some unnatural shades like blue, black or some vivid colours.
The shades are called Sweety which is a pinkish colour. Really nice, this is what I actually want to purchase next time.
Milky Brown which is a darker brown shade, quite similar to True Brown K. Another shade I tried and loved so I'm thinking about purchasing this one too.
Pink Poison
Lovely Lips
Actually, I would love all these 4 colours but I have one too many pink lipsticks..which some of them I barely use. So I see no reason in buying all of them.


As I mentioned it's a lip kit so it comes with a pencil exactly the same shade as the liquid lipstick. Which in my opinion comes in handy, you don't have to search for the perfect pencil. It's already in the box.

So the pencil is really good, easy to use and the shade is perfect. Perfectly blends with the lipstick.
Another great thing about the pencil is, that it does not break. However, some other more expensive ones I previously tried, broke quickly.

Moving on to the lipstick, which has a really thin formula. It's really easy to apply and if you mess it up, you can easily re-do your lips.
However, it dries my lips a lot and if you eat or drink it fades quickly at the centre of your lips.
So you definitely have to re-apply throughout the day. But another advantage is that it won't be patchy, so when it does wear away, it just slightly fades. For the lasting, I would give it a strong 6 out of 10.
As for the package, it's nothing fancy, a simple box with some designs. The product's container itself looks strong and durable so I give it a 7 for this.


So is it a great dupe for Kylie? I guess it is. It comes in shades which are quite similar to the classic nude lip kits. I bet the formula is not as good as Kylie's but for such a cheap version it's totally acceptable and amazing.
And yeah for its price I give it a 9 out of 10 because it totally worth buying even tough it doesn't last too long. It cost 1299 Hungarian forints - as far as I remember - which according to Google, is around €4 and £3.6.

Package: 7/10
Lasting: 6/10
Price: 9/10Még mindig imádjuk a Kylie Cosmetics termékeit, ugye? Igaz, kissé húzós az áruk, főleg ha tengerentúlra rendelünk, azaz pl Magyarországra. Szóval így leginkább a hasonló termékek vásárlására fordítom azt az összeget. Így találtam például ezt a drogériás terméket még hónapokkal ezelőtt, de nem igazán volt kedvem írni róla plusz normálisan le szerettem volna tesztelni. Huzamosabb használat után tehát itt az én kis véleményezős bejegyzésem. Ez lenne a legjobb, legolcsóbb Kylie hasonmás? Jöjjön tehát a lengyel Lovely márka terméke amit a Rossmann üzleteiben tudtok beszerezni.
Szóval a Neutral Beauty árnyalatot vásároltam meg, ami azt hittem sokkal jobban fog majd állni...de hát nem tudom. Annyira azért nem rossz, de nem is ájultam el tőle. Na mindegy, maga az árnyalat egy barnás szín, ami nagyszerű és egy tökéletes nude szín. Mára már 5 árnyalatot találhatunk meg az üzletekben, de remélem kicsit extrémebb színeket is kihoznak majd. Gondolok itt például a kék vagy fekete színre, esetleg néhány élénk színt. Az árnyalatok nevei pedig: Sweety, ami egy rózsaszínes árnyalat, ezt tuti beszerzem még mert nagyon tetszett a tesztere.
Ahogyan már említettem, ez egy lipkit tehát ceruza is jár hozzá, ugyanolyan színben, mint a folyékony ajakrúzs. Nagyszerű ötlet szerintem így árulni a rúzsokat, legalább nem kell vadásznunk a ceruzák után.
Milky Brown, ami egy sötétebb barnás árnyalat, elég hasonló a True Brown K lipkit-hez. Még egy szín, amit próbáltam és tetszett, szóval ezt is valószínű még beszerzem. További színek, Pink Poison és Lovely Lips Igazából szívem szerint megvenném az összes színt, de rengeteg rózsaszínes árnyalatú rúzsom van és elég keveset használok. Szóval felesleges lenne megvennem az összeset.
Folytassuk a sort a rúzzsal, ami egy elég könnyed formulát kapott. Könnyű felkenni, még ha elrontod akkor is könnyedén tudod javítani. Habár, kissé szárít és a nap folyamán, evés és ivás után elmosódik, eltűnik. Szóval mindenképp napközben igazítani kell rajta. Viszont ennek a könnyed formulának köszönhető,hogy leginkább csak eltűnik az ajkakról. Nem lesz fontos, inkább csak az ajkak közepéről kezd halványodni és végül eltűnik, ha nem igazítunk rajta.

Tehát kezdjük a ceruzával, ami szerintem nagyon jó minőségű. Ár-érték arányban természetesen. Könnyű használni, puha és így szépen lehet vele kontúrozni. Még egy jó tulajdonsága, hogy nem törik a ceruza hegye. Több drágább termékkel találkoztam már, amit egyszerűen nem lehet faragni, nem lehet használni, mert minden érintéstől törik. Ezért egy erős hatost adnék a tartósságára. A csomagolás, semmi extra, egy egyszerű doboz pár mintával. A termék erősnek tűnik és minőséginek. Ismétlem megint,hogy az árához képest. Szóval a csomagolásra 7 pontot adnék 10-ből.
Egy kérdés van már csak hátra, ez egy jó Kylie hasonmás? Szerintem igen. Olyan árnyalatokban érkezik ez a termék, ami haosnlít a Kylie Cosmetics rúzsaira. Nyilván a formula nem olyan jó, mint a Kylie-s termékeké, de ár-érték arányban teljesen elfogadható, még ha nem is annyira tartós. 1299 Ft-ba kerül és a Rossmann üzleteiben a Lovely állványokon találjátok meg.


Tartósság: 6/10
Csomagolás: 7/10
Ár: 9/10

1 comment:

  1. This looks like a great dupe, I love the Kylie lip kits!

    Emily xo
    www.emilynewstead.blogspot.co.uk

    ReplyDelete

Blog Archive

INSTAGRAM