TESZT: Bleach London Glitterati és Louder Powder


Múlt héten a CultBeauty-ról rendeltem életemben először. Évek óta szerettem volna kipróbálni a Bleach London termékeit, de féltem a feltünő, színes hajaktól. Imádom őket, de valahogy sosem voltam elég bátor, hogy kipróbáljam. Így a Bleach London tesztelése is elmaradt. De mióta sminkekkel is foglalkoznak azóta újra felkerültek a listámra és szerettem volna megrendelni. Felkerültek a CultBeauty márkái közé, így egész októberben ingyenes kiszállítás volt a világ minden tájára. Nem volt kérdés, hogy rendelni fogok. Több dolgot kinéztem, de sajnos nem merek túl sok dolgot rendelni elsőre, hisz nem teszteltem még a termékeket. Tehát csak kettő dolgot rendeltem tőlük. Összesen 8 fontot fizettem, a szállítás ingyenes volt és futár hozta. Ami amúgy meg is lepett, mert azt hittem, hogy a posta fogja kiszállítani a küldeményt. Aztán egyik reggel kaptam az e-mailt, hogy a futár délután hozza. De így nagyon jó volt, kb 7 napba tellett amíg Angliából ideért hozzám a csomag. Szóval kezdjük először a Louder Powder nevű, szemhéjárnyalókkal, amit a TD me nevű árnyalatban választottam. 3 font volt. Talán kicsit sok lehet, egy egyszerű szemhéjárnyalóért, de szerintem abszolút megéri az árát. Nagyon pigmentált és tökéletesen el lehet satírozni. Habár, kicsit elrontottam a rendelést, mert nem ezt az árnyalatot akartam eredetileg. Ez egy barnás, narancsos tónusú szemhéjpúder. Amit szeretek is meg nem is. Már kétszer használtam és nagyon jól bírta a strapát. Primer nélkül is egésznap fent maradt és tényleg nagyon szépen pigmentált. Szóval a bajom csak az, hogy jobban szeretem a hidegebb tónusú árnyalatokat a szememen. Ezért is nem szeretek amúgy netről rendelni, mert szeretem tesztelgetni a színeket élőben.  De ezenkívül semmi más gondom nincs vele. Nagyon szép és könnyű vele dolgozni.


Szóval a Bleach London most már az elsők között szerepel a listámon, ahova el kell mennem, ha Londonba utazom valamikor. 
A dobozkája is szuper, újrahasznosított csomagolás, ha jól emlékszem, pár cikkben erről írtak. Továbbá vegán termékeik vannak, tehát nem folytatnak állatkísérleteket, ami szuper jó hír. Nagyon ajánlom a Louder Powdert, vannak semlegesebb nude színek, de eléggé feltűnő, színes árnyalatokkal is találkozhatunk a kínálatban. Tudtok rendelni tőlük, mágneses palettákat, amikbe a saját palettátokat tudjátok megtervezni. 
Kisebb és nagyobb palettát lehet rendelni Ajánlom a nagyobbat, amibe a glittertől a highlighterig minden belefér. Elég sok termékük van, kontúr árnyalatok, highlighterek, glitterek, szemhéjárnyalók szóval az egész arcra való termékekkel megtölthettek egy palettát. Így elég csak egyet bedobni a táskátokba és minden nálatok lesz.Folytassuk a sort, a nagy kedvencemmel a Glitterati-val. Hát gyerekek, hónapok, ha nem évek óta keresek egy olcsó, de jó minőségű glittert és szerintem megtaláltam. 5 fontba került. Talán 6 árnyalatban kapható, én a Berwick Street Floor nevű árnyalatot választottam, ami egy piros, arany csillámos glitter. Már most látom magam, ahogy a karácsonyi vacsoránál ez van a szemhéjamon. Habár, megint abba a problémába ütköztem, hogy nem vagyok megelégedve azzal, ahogy áll. De majd próbálkozom más színekkel kombinálni és akkor remélem jobban fog tetszeni magamon. Magával a termékkel semmi problémám nincs. Nagyon szép a színe és mindenképp megfogom rendelni a többi árnyalatot is. 


Még egy dolog amiről beszélnék, a Glitteratival kapcsoaltban. Tényleg nincs vele problémám, csak egy dolgot jegyeznék meg, hogy a leírásban az szerepelt, hogy nem kell hozzá semmilyen ragasztó vagy primer. Viszont én azt vettem észre, hogy amikor a Too Faced glitter ragasztóját használtam alapnak, sokkal könnyebben felvihető volt. De enélkül is jól szuperál a termék, viszont a glitter ragasztóval egy sokkal intezívebb hatást tudtam elérni.
Ezt leszámítva nagyon ajánlom.

Bleach Londontól tudtok highlightert, kontúrozókat, illuminátorokat, ecseteket, primert, mattra száradó ajakrúzsokat és csomó más dolgot rendelni.

No comments:

Blog Archive

INSTAGRAM