Get Fashion Week Ready

ENG: Around the Fashion Weeks, I find the urge to look extra and somehow show people that I am not reading Vogue for nothing. Sometimes we can get really comfortable with our style so we don't really make an effort to look special. That is why I love Fashion Weeks and the street style pictures most. The collections are wonderful but the street style. Seeing all the influencer, celebrities and well-known people how they present themselves. Of course, they get a bit of help from stylists but you would be lying if you'd say you never wanted to look a bit extra. Experimenting with different textures and wear some boldly printed jackets? Trousers? In this post, I would like to show you how to look just like you step out of the Vogue covers. I'm showing you how you could look just as good as the biggest fashion bloggers and or someone who's rushing to their first LFW/NYWF show to sit in the front row. Are you ready to step out of your comfort zone?!

HUN: A divathetek közeledtével, valahogy mindig úgy érzem muszáj egy kicsit extrábban öltözködni és jobban beleásnom magam a divatba, nehogymár azt higyjék, hogy a semmiért olvasom a Vogue-ot. Néha egy idő után, nagyon elkényelmesedünk ami a stílusunkat illeti és nem igazán teszünk külön erőfeszítést arra, hogy újat mutassunk vagy egy picit különlegesebben. Ezért is szeretem a diavthetek idejét, imádom a kollekciókat nézni és várni egy-egy show-ra, de a street style fotók amik igazán nagyszerűek. Nézni a divatbloggereket és instabloggereket vagy akár a celebeket, hogyan mutatják be az Ő ízlésük alapján a legnagyobb trendeket. Jó,jó azért stylistok keze is benne van, főleg a celebeknél/hírességeknél, de hazudna mindenki, aki ne lenne egy napra akár Rihanna bőrében. Őt említem meg, mert az Ő szettjei olyan divatdiktáló, újatmutató és néha meghökkentőek. 
Ki akartad próbálni a kicsit érdekesebb szabású ruhákat? Érdekesebb színeket vagy mintákat? Hát itt az ideje. Ebben a bejegyzésben arra gondoltam mutatok Nektek pár ruhadarabot és tippet, amivel úgy érezhetitek magatokat mintha a Vogue címlapjáról léptetek volna le.


Untitled #1402


River Island mini skirt, / River Island mini skirt, / Topshop high-waisted skinny jeans,  / Topshop flare pants

ENG: I love the vinyl trend. It's so easy to make an unusual outfit with no effort at all. Pair vinyl pants or skirt with some simple T-shirts or band T-shirts, throw on some blazers, boots and you are good to go. 

HUN: Imádom a lakk trendet. Nagyon menő már hónapok óta és igazából minden erőfeszítés nélkül, egy feltünő és modern szettet állíthatunk össze vele. Nem kell túlzásba vinni, hisz már önmagában elég sok ez a ruhadarab. Párosítsunk egy lakknadrágot vagy szoknyát egy sima pólóval, együtteses is lehet akár, kapjunk fel egy blézert, bokacsizmát és már kész is a tökéletes szett.

Untitled #1403


ENG: Colorful faux fur coats are huge this season and it's the same as vinyl items. It can make the simplest outfit pop.

HUN: Színes műszőrme kabátok, ugyanaz a helyzet, mint a lakk darabokkal. A legegyszerűbb összeállítást is feldobnak.


Untitled #1404

Untitled #1405

No comments:

Blog Archive

INSTAGRAM