How To Sale Shop Without Buying Useless Stuff?!

 

ENG: We're deep into the sales and maybe it's already over. I don't know because lately I haven't been really paying attention to Sales. I saw a few here and there around Christmas but that's it.  I'm quite impressed with myself because in the past few years I always bought loads of crap. I was like; It's so cheap. O.M.G. it's 70% off I need this but in reality, I didn't. 

HUN: Elég mélyen benne vagyunk már a leárazásokban úgy gondolom, sőt lehet már vége is. Nem igazán kísértem mostanában figyelemmel, szóval kissé le vagyok maradva. Láttam egy párat karácsony környékén, de ennyi. Nagyon elégedett vagyok magammal ilyen téren, hisz tavaly vagy az elmúlt években teljesen megőrültem a kiárusításokkor. Csak kapkodtam a fejem, hogy úristen ez milyen olcsó, az meg 70%-al olcsóbb, ez kell...valóban, viszont semmi szükségem nem volt rá. Talán még jól sem álltak azok a dolgok.

ENG: So yeah most of this stuff ended up on some clothing selling Facebook group. Or I just brought them home and never wore them again. So what are my tips on not buying useless stuff?

HUN: Szóval ja, a legtöbb dolog amiket kiárusításokon vettem eladós Facebook csoportokban landolt.. Vagy a szekrény mélyén és soha nem vettem fel őket. Szóval milyen tippjeim is vannak, hogy ne vásároljunk össze minden hülyeséget?

ENG: Always plan. Don't just go and try to buy something because you will definitely buy some useless stuff. Sort out your clothes and see what you need. A white shirt? New jeans? Note it. I always say you need to have a basic wardrobe so you can have fun with it later. Start with neutrals because they never go out of fashion. Blacks, whites, nudes and greys. If you have a few items that could go well together really well. It's time to buy some colours so you can use Sale shopping especially for that. To make your basic wardrobe pop with some unusual colours and patterns.

HUN: Mindig tervezz. Ne csak menj és nézelődj, hogy majd találsz valamit, mert annak úgyis csak az lesz a vége, hogy minden használhatatlan dolgot összeszedsz. Válogasd ki a ruháid és nézd meg mire van szükséged. Egy új fehér ing? Új farmer? Írd le. Én mindig azt mondom egy jó gardrób titka az, hogy minden alap ruhadarab megtalálható benne. Azt ajánlom először töltsd fel ezekkel a szekrényed. Semleges színekkel, feketével, fehérrel, bézses árnyalatokkal és szürkével. Szóval ha vannak olyan dolgaid amik jól mennek egymshoz már nyert ügyed van, mert akkor a kiárusítást használhatod arra, hogy olyan dolgokat válassz amik feltűnőbbé varázsolják a szetted. Szokatlan színekkel és mintákkal teheted még érdekesebbé a gardróbod. Mivel olcsón megveszed őket nem feltétlen fog fájni, ah egy-két szezon után már nem lesznek trendik. 
ENG: Never buy something because you want to feel better. If you're sad, stay at home, eat some ice cream and watch Netflix or spend your time with your friends. I made this mistake a lot in the past I bought things out of sadness and oh God... it wasn't the best idea.

HUN: Soha ne vegyél úgy valamit, hogy a rossz kedved enyhítsd. Ha szomorú vagy maradj otthon, egyél egy kis fagyit és nézz Netflixet vagy töltsd az időt a barátaiddal. Nagyon sokszor elkövettem ezt a hibát, hogy szomorúságból vásároltam és uhh Istenem, hát sosem volt jó ötlet.

ENG: So yeah, these are my little tips and let me know if you have anything else to add to the list.

HUN: Szóval ja, ezek lennének az én kis tippjeim, ha tudsz valamit még hozzáadni a listához nyugodtan írd meg kommentben.


email: dominikaa.szeles@gmail.com

No comments:

Blog Archive

INSTAGRAM