REVIEW: St. Moriz Tanning Mousse DarkENG: After reading hundreds of reviews online, I finally purchased the St. Moriz fake tan in dark and I can say I am pretty much impressed. I am very pale naturally so at first I was worried especially after St. Moriz responded me on Twitter that I should go with the medium shade... You can imagine how worried I was.

HUN: Miután elolvastam több száz leírást különböző oldalakon, végre megrendeltem a St. Moriz önbarnítóját, pontosabban a legsötétebb Dark árnyalatot és azt kell, hogy mondjam lenyűgözött. Nagyon sápadt és fehér bőrű vagyok alapból, szóval nagyon féltem tőle, főleg miután Twitteren válaszoltak Nekem, hogy a közepes árnyalatot kellene megrendelnem( ekkor már úton volt a sötét). Képzelhetitek mennyire féltem...ENG: Well, I shouldn't have because this is the BEST budget friendly fake tan on the market. As I mentioned I am really pale and I was worried it would look too fake and orange on me but to my surprise, it didn't really have any orange tones. However, it dries very quickly so you have to apply it really fast.

HUN: Nem kellett volna, hiszen ez a LEGJOBB pénztárcabarát önbarnító jelenleg. Ahogy már említettem, nagyon sápadt vagyok és attól féltem, hogy nagyon mű és sárga leszek tőle, de nem igazán volt olyan a végeredmény. Habár, nagyon hamar szárad ezért gyorsan fel kell kenni és körkörös mozdulatokkal minél szebben eldolgozni. Nagyon pici fújásnyi elég, szóval ez a 200ml sokáig ki fog tartani.


ENG:  After the first shower I was back to being confused, worried and everything similar. So I cleaned the guide colour and wow I was tanned and it was even, not patchy at all even though it seemed like that.

HUN: Első zuhanyzásnál eléggé bepánikoltam megint, rengeteg színt vesztettem, de ez csak a felső színréteg volt,ami igazából csak úgynevezett 'guide colour'(fogalmam sincs magyarul,hogy kellene fordítani), szóval az, hogyha kened a barnítót egyből látod hol van, nem úgy, mint más drogériás önbarnítók esetében. Ezáltal nem lesz foltos a végeredmény.


ENG: Sooo let me tell you how I applied it, step by step:

1. A day before I applied the tan, I shaved, scrubbed my entire body and then moisturized especially the knee, ankle and elbow area and where I feel dry because these areas tend to soak more and turn out way darker.

2. I showered and then I moisturized the above-mentioned areas again. Applied the tan with a mitt but the second time I used a sock as some people advised on different sites and it worked the same. I advise to put on some rubber gloves because it can stain your hands pretty well and we don't want that.

3. I applied it during the day so I put on some loose clothes and carry on with my usual routine. I also applied the tan to my face because it would look ridiculous without it. However, it looked like my face was dirty so I think it's best to do overnight. 

4. Shower with water only as the bottle says and gently dry yourself. Don't rub the towel too hard on your skin just gently and that's it enjoy your fab cheap tan.

Maintain the tan: Moisturize after every shower and scrub your skin if needed. Re-apply after 3-4 days.HUN: Szóval lépésről lépésre elmondom, hogy én hogyan vittem fel a terméket

1. Egy nappal mielőtt felkentem volna, borotválkoztam, leradíroztam az egész testem és használtam tesápolót. Főleg a boka, térd és a könyök területeit, plusz még ahol száraznak éreztem a bőröm, hiszen ezek több barnítót beszívnak és sötétebb lehet a végeredmény, amit persze nem szeretnénk.

2. Másnap, azaz mikor felszerettem volna vinni a barnítót, zuhanyoztam előtte és CSAK a boka, könyök és térdre felvittem egy kis testápolót. Nem ajánlatos az egész testre, hiszen nem fog úgy beszívódni a bőrödbe az olajos testápolótól, mint kellene. Szóval a barnítót a kesztyűvel vittem fel először, aztán nem volt nálam és okoskodni kellett, rengeteg külföldi fórumon zoknit ajánlottak. Előkaptam egy régit, aminek a párját se találtam és azzal felvittem. Eredmény, ugyanaz, mint a több ezer forintos kesztyűvel. Viszont gumikesztyű használata ajánlott mindkettő megoldás alá, hiszen átáznak és befogják a kezed.

3. Nappal kentem fel, szóval bőruhát vettem fel és csináltam a dolgom. Nem gátolt semmiben, habár az arcomra is tettem belőle és kicsit furi volt és foltos hatású, ezért inkább ennek a felvitelét vagy az egész barnítást este ajánlom.

4. Első alkalommal a doboz sima vízzel való fürdést javasol, ha jól emlékszem, a fent említett 'guide colour' így eltűnik és ha eddig foltosnak tűnt a felvitel, most már biztos nem lesz. Ne dörzsöld túlságosan a bőröd először, második zuhanyzásnál már nyugodtan használhatod a jól bevált termékeket. 

A barnaság fenntartása:
Hogy szép legyen a barnaságod, testápolózz minden fürdés után, mikor már látod,hogy egy két helyen kopik akkor pedig radírozd le. Teljesen nem fog lejönni én mikor tesztet csináltam a karomra, semmilyen dörzsölésre sem tűnt el. 3-4naponta ismételd meg a fent említetteket.


ENG: Overall I loved the product however it smells quite weird so you should tan overnight if it bothers you. At first, it didn't bother me but the second I had a headache... at first it smells great but after awhile it turns into some kind of cheap soap smell. But that's the only problem I had with the product.

HUN: Összességében nagyon szerettem ezt a terméket, habár kicsit furi illata van, szóval ezért megint az esti barnítást ajánlom. Először nem zavart, másodszor már kissé megfájdult a fejem tőle. Először nincs rossz illata, de később átvált ilyen olcsó szappan szagba ami nem éppen kellemes... De hát ennyi hibája legyen már, egy ilyen olcsó terméknek. Fürdés után ez eltűnik szóval gond egy szál se. 


email: dominikaa.szeles@gmail.com

No comments:

Blog Archive

INSTAGRAM