Huge Makeup HaulENG: Makeup Revolution is the best budget-friendly beauty brand out there. At least that's how I think. Last week I finally got my parcel from Revolution Beauty and Jesus. It was totally worth the wait, however, I couldn't help myself and ordered another package from PinkPanda. So prepare yourselves for loads of makeup tutorials if I learn how to take decent pictures of my eye looks.
So in this post, I want to show you what I ordered from these webshops.

HUN: A Makeup Revolution az egyik legjobb pénztárcabarát márka a piacon, ami a sminkeket illeti. Szerintem legalábbis. Volt már tőlük a Fortune Favours The Brave paletta a kollekciómban, egy Strobe highlighter és legutóbb a Soph x palettára csaptam le. Múlthéten végre megérkezett a csomagom a Revolution Beauty oldaláról és Jééézusom. Hát totál megérte a várakozást, de amúgy nem bírtam magammal és rendeltem még aznap a Pinkpandáról is. Szóval készüljetek fel a rengeteg beauty bejegyzésre és sminkelős bejegyzésre, amint megtanulom normálisan lefotózni őket.
Ebben a bejegyzésben igazából, csak megmutatom Nektek a termékeket és pár mondatban elmondom milyen az első benyomás ezekről. Később pedig bővebb termék tesztek is várhatóak lesznek.


REVOLUTION BEAUTY HAUL:

Amplified 35 Eyeshadow Palette - Defiant
Amplified 35 Eyeshadow Palette - Innovation
Sport Fix Fixing Spray
Conceal and Contour Palette
Freedom Makeup Pro HD Brow Palette


PinkPanda Haul:

Mayani Design Unicorn Brush Set
Makeup Revolution Blush Palette
Makeup Revolution Contour Palette

email: dominikaa.szeles@gmail.com

No comments:

Blog Archive

INSTAGRAM