REVIEW: Makeup Revolution Pro PalettesENG: If you follow my Instagram, you might have seen that I ordered a bunch of stuff from Makeup Revolution and that I have a huge love for this brand. I love when I can buy great quality products for a great price. I don't really know how I found out about the Pro HD Palettes but when I did I ordered Defiant and Innovation. This post I'm going to talk about these beauties and show you the pro and contra.

HUN: Ha követsz instán már biztos láttad, hogy rengeteg Makeup Revolution palettát rendeltem az elmúlt hetekben és, hogy mennyire imádom ezt a márkát. Imádom ha valamit olcsón és jó minőségben megtudok venni. Fogalmam sincs, hogy hogy találtam rá a Pro HD palettákra, de komolyan egyből rendeltem belőlük. Ebben a bejegyzésben mesélni fogok a palettákról, próbálok előnyt és hátrányt is felvonultatni.PRO HD AMPLIFIED INNOVATION

ENG: 35 matte eyeshadows in one palette. All shades are matte and they are perfect for every day and also for going out looks. Pigmentation is very very nice and you can increase it if you don't set your concealer. The formula is very nice, the shadows blend easily and they don't get patchy.
I paid 15 euros for this palette and I haven't regretted it.

HUN: 35 matt szemhéjárnyaló egy palettában. Mindegyik árnyalat matt és remekül lehet mindennapi illetve bulizós sminket készíteni. Nagyon jól pigmentált és ezt a pigmentáltságot tudod még növelni, hogyha nem fixálod a szemhéjalapot. Vizesen használva sokkal intenzívebb színhatást lehet elérni én mostanában csak így használom a szemhéjárnyalóim. Nagyon jó a formula, nem nagyon pereg, könnyen eltudom satírozni még a sötét színeket is és korábbi revolution palettákhoz képest, nem lesz foltos. Hátrányt nem igazán tudok mondani, 15eurót fizettem ezért a palettáért és szuper jó. Megérte.PRO HD AMPLIFIED DEFIANT

ENG: Next palette is called Defiant, which I ordered because of the pink shade. Guys that pink is very pigmented, if you use wet concealer it's even better. However, the shimmer shades are not so good or maybe I am the one who can't use them. I mean when I swatch they are beautiful but when I try to put on my lids... Well, they become dull and poorly pigmented. If you put it on with your fingers it works. The matte shades are amazing in this palette too I only have some issues with certain shimmer shades. To be honest, it was again 15 euro, so it's still perfect for its price.

HUN: A következő paletta, amit megrendeltem az a Defiant nevű volt ebből a termékcsaládból. Igazából a nagyon pink szín miatt rendeltem. Ebben már csillogós színeket is találunk. Ja és az a pink valami rettentően szép, jól pigmentált. Nem fixált, úgymond vizes alappal még szuperebb és élénkebb. Ez is egy marha jó paletta, viszont itt már problémába ütköztem. Vagy én vagyok a béna, vagy a csillogós színekkel nehéz dolgozni. Próbáltam lapos ecsettel felvinni, de az eredmény legtöbb esetben egy halovány, csillám nélküli lett. Viszont, ha az ujjaimmal viszem fel akkor nagyon szép színt el lehet érni. Sajnálom, hogy ecsettel nem igazán tudtam eddig használni, mert gyönyörű szép színei vannak. Kedvencem egy kicsit hologrammos beütésű lila és kék árnyalat. Nyilván nem fogom emiatt kidobni a palettát, sőt tovább kíséretezem, hogy milyen ecsettel és milyen technikával a legjobb a felvitel.
Ez a paletta is 15 euró volt és hiába, hogy egy kis probléma van a csillámos színekkel még így is bőven megérte az árát.REVOLUTION PRO REGENERATION

This is the perfect palette for creating artistic, creative and colourful looks. Highly pigmented matte shadows in one palette again. I think it was 8!!! euro. I mean seriously? 8? It's quite pigmented without a base but when you put wet concealer under it becomes unreal. I can't really talk about the disadvantages because it doesn't really have. Maybe the yellow is not as pigmented as I hoped for but the formula is nice and I barely had any fallouts. The blue and pink shades are amazing, very very pigmented.

HUN: Ez a paletta, már egy másik, a Revolution Pro termékek közé tartozik. Őt később rendeltem. Hát gyerekek ez valami csoda. Nem mondom, itt is a pigmentáltság akkor a legjobb, ha felteszünk egy alapot és nem fixáljuk, de annyira gyönyörűek a színek. Ez a paletta pont arra való, hogy kiéljük a kreativitásunk és minél színesebb, szivárványosabb sminket elkészítsünk. De! Jól használva a mindennapi sminkünk egy része is lehet, hisz vannak benne olyan színek amiket be tudunk építeni. Ha jól emlékszem ez 8 euró volt, 8. Még most sem hiszem el. Talán annyi hátrányt tudnék felmutatni, hogy a sárga nem elég sárga, a zöld is elsatírozva veszít az élénkségéből de még így is csoda szép színe van. Viszont a kékek és a pinkek gyönyörűek és önmagukban is nagyon pigmentáltak.

Do you like the Revolution palettes? Do you have these products?
***
Ti szeretitek a Revolution sminkeket? Nektek meg van ez a paletta?

(Tipp: Rendeljetek a Revolution Beauty oldalról, 1hét alatt kihozza a futár a csomagot és nagyon sok smink a Pinkpandás ár töredékéért kapható. Én szemöldök palettát 1800Ft-ért rendeltem, ami más itthoni sminkes oldalakon 3-4ezer forint volt. 45euró felett ingyenes a kiszállítás, de alapból is kb ezer forint körül van.)

email: dominikaa.szeles@gmail.com

3 comments:

 1. The first palette is my favorite! It reminds me of their Flawless unlimited palette! I've been wanting to try something from their new 'pro' brand and I think I'll start with the lippies! xx

  Angela | DreamsAndLashes.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yes, I love the first one so much. You can create a lot of looks with these. I love it a lot.

   Delete
 2. I love the new Revolution Pro Supreme Palettes - they're amazing and only £6 each xx

  Gemma Etc. ❤️

  ReplyDelete

Blog Archive

INSTAGRAM